Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، حسن فخرایی رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: نظارت‌های کارشناسان بهداشت محیط پس از تغییر وضعیت نارنجی شهرستان به قرمز و محدودیت گروه‌های شغلی ۲، ۳ و ۴ و در راستای اجرایی نمودن پروتکل‌های بهداشتی افزایش یافت.

او افزود: همزمان با قرار گرفتن شهرستان بوشهر در وضعیت رنگ‌بندی قرمز، بازرسان بهداشت محیط ۵ هزار و ۳۰۰ مورد بازدید از اماکن عمومی و مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی در شهرستان انجام داده‌اند که ۲۵  واحد صنفی به دلیل رعایت نکردن اصول بهداشتی تعطیل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر ادامه داد: همچنین ۶۳ پرونده تخلف به مراجع قضائی مانند دادگستری و تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد.

فخرایی عنوان کرد: با توجه به وجود وضعیت قرمز کرونایی در بوشهر، متصدیان مشاغل گروه شغلی ۲ ، ۳ و ۴ همچنان باید تابع مقررات مربوط به محدودیت‌های این گروه‌های شغلی باشند و متصدیان مشاغل گروه شغلی ۱ نیز باید به اجرای اصول بهداشتی، به‌ویژه استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و همچنین شستشوی صحیح دست‌ها پایبند باشند.

بیشتر بخوانید

۱۲ مکان عمومی در بوشهر به علت تخلفات بهداشتی پلمب شد ۱۸ واحد تهیه و توزیع مواد غذایی در بوشهر مهروموم شد

او بر آموزش، توجه به نکات بهداشتی و نظارت بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی مقابله با کرونا به عنوان یک اصل مهم تاکید کرد و گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف با سامانه شکایات مردمی ۱۹۰ تماس بگیرند.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مواد غذایی نظارت و بازرسی کارشناس بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۸۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف و معدوم سازی مواد غذایی فاسد در تاکستان

زهیر درگاهپور رئیس مرکز بهداشت تاکستان گفت: ۲۵۳۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف، در طرح نظارتی و تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان تاکستان در فروردین سال ۱۴۰۳ ضبط و از چرخه عرضه خارج شد. 

وی بیان کرد: در روز‌های پایانی فروردین ماه ۱۴۰۳ و پس از طی مراحل قانونی، این مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف، معدوم شد.

این مقام مسئول اظهار کرد: توقیف و کشف و ضبط اجناس تاریخ گذشته و فاسد و غیرقابل مصرف، به منظور کنترل و بررسی مواد غذایی عرضه شده در سوپرمارکت ها، فروشگاه‌ها و انبار‌های بزرگ مواد غذایی، از وظایف نظارتی بازرسان بهداشت محیط، برای تامین سلامت مردم است؛ که این امر با هماهنگی شهرداری و دادستان عمومی و انقلاب تاکستان، اجناس، کشف و ضبط و معدوم می‌شود. 

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • معدوم شدن بیش از ۲ تن مواد غذایی فاسد در تاکستان
  • کشف و معدوم سازی مواد غذایی فاسد در تاکستان
  • نابودی یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • بیش از یک تُن مواد غذایی غیربهداشتی کشف و جمع‌آوری شد
  • بیش از یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران نابود شد
  • مرگ ۳ میلیون کارگر در جهان در پی حوادث و امراض/ ۵ شغل پرخطر
  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد در لامرد
  • کشف ۹۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در آبادان